N

Laagste prijsgarantie

N

Geld Terug Garantie

N

Gratis annuleren

Bubble Voetbal banner

PubQuiz Den Haag

vanaf

15,-

p.p
}

2 uur

๎‚‹

10 - 500 personen

๎‚

Heel Nederland

Offerte Aanvragen

N

Teambuilding

N

Unieke Quiz met impacht

N

Hilarisch en Competitief uitje

Snelle prijs indicatie

๎ป

QUIZMASTER MET TV ERVARING

๎ป

INTERACTIEVE BUZZERS

๎ป

MAATWERK

๎ป

ONLINE & OP LOCATIE

Pub Quiz Show Den Haag

Welkom Bij De Leukste Quizshow In Scheveningen!

Op zoek naar een uniek bedrijfsuitje? Of heb jij zin om met vrienden, familie of kennissen eens een andere activiteit te doen dan uiteten of naar de kroeg? Meld je dan nu aan om mee te doen aan de leukste pubquiz van Scheveningen. Samen met je gezelschap beantwoorden jullie de leukste vragen!

Genoeg Plek Voor Iedereen

Jong of oud, ervaren of onervaren, een quizshow is voor iedereen. Het is de ideale oplossing voor familie-uitjes, vrijgezellenfeesten of bedrijfsuitjes met je collegaโ€™s. Tijdens de quizshow worden jullie aan de tand gevoeld met lastige vragen. Er komen verschillende themaโ€™s langs, waardoor er voor iedereen wel een vraag binnen zijn interesseveld te vinden is. Je kan in teamverband meedoen, maar ieder voor zich is ook zeker mogelijk! Er zijn talloze mogelijkheden op het gebied van quizshows. Het allerbelangrijkste? Dat jullie samen een te gekke avond hebben!

Wat Meer Informatie

Quizshows worden in sommige gevallen wekelijks gehouden. In andere gevallen maandelijks en ook op afspraak is altijd mogelijk. Ook de mogelijkheid voor een arrangement is geen probleem. Zo kan er na afloop of vooraf een hapje worden gegeten. Daarnaast is het ook mogelijk om andere activiteiten te combineren. Denk hierbij aan Robinson Crusoe, Powerkiten of bubble voetbal. Je bent vrij om dit naar eigen wens te organiseren. Ook het thema en de duur hiervan zijn te bespreken. Een quizshow varieert van pubquiz tot een quiz in de vorm van de spelshow Ik hou van Holland. Alle soorten themaโ€™s passeren de revue. Denk aan sportvragen, muziekvragen, nutteloze feitjesvragen en algemene kennis vragen. Voor ieder wat wils dus! Hoe meer personen er mee doen, hoe voordeliger het is!

Onderdelen PubQuiz:

  • Aankomst PubQuiz
  • Welkom + Instructies
  • Start van PubQuiz
  • Afsluiting van de PubQuiz + prijsuitreiking

PRIJZEN PUBQUIZ

Vanaf 10 personen
22,50 p.p
Vanaf 25 personen
17,50 p.p
Vanaf 50 personen
15,- p.p
Vanaf 100 personen
12,50 p.p

PRIJZEN POWERKITEN + PUBQUIZ

Groep vanaf 10 personen
35,- p.p
Groep vanaf 25 personen
27,50 p.p
Groep vanaf 50 personen
25,- p.p
Groep vanaf 100 personen
22,50 p.p

Stel je eigen arrangement samen!

Stel een heel dagprogramma samen voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag. Van A tot Z uw gehele dag verzorgd.

Samen met u stellen we de perfecte invulling van jullie dag samen. Combineer de Quizshow met Powerkiten of een van onze andere activiteiten. Maak uw dag compleet met een lunch, diner of BBQ. Wilt u alleen aansluitend een drankje? Ook dit is natuurlijk mogelijk.

Voorbeeldprogramma

(De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

13:30
Ontvangst
13:45
Introductie
14:00
Start activiteit
16:00
Einde activiteit
Optioneel
16:15
Borreluurtje
17:15 Aanvang diner/BBQ

Onze werkwijze

Stap 1: Kies je activiteit

PubQuiz Show

Stap 2: Kies je locatie

Locatie

Stap 3: Kies je horeca

Diner en drinken

GEGARANDEERD PLEK? BOEK VRIJBLIJVEND EEN OPTIE IN!

Lindsey Maps

19 januari 2021

๎’

Echt een uitdagende en professionele quiz! Morgen gaan we naar de escaperoom toe. Ben erg benieuwd!

Christel Meier

2 mei 2021

๎’

De winter wonderland quiz was geweldig. Erg divers en deed me denken aan de goede ouwe tijd. Leuk avondje uit.

Rens Vlieten

28 mei 2021

๎’

Eรฉn en al gezelligheid bij de pub quiz. De interactie van de quizmaster was ook prettig.

EEN QUIZSHOW IS NIET ALLEEN VAN VANDAAG

Een quizshow is al iets dat decennialang wordt gedaan als uitje. De eerste tv-spelshow dateert van 1939. Dit was het radioquiz-programma Dr. I.Q, wat een daverend succes bleek te zijn. Bij de radioquiz vielen er verschillende prijzen te winnen. Dit verliep echter niet altijd eerlijk, waardoor het enthousiasme vanuit de bevolking eind jaren vijftig aanzienlijk daalde. Het duurde een aantal jaren voordat de populariteit van quizshows, zoals wij deze nu kennen, weer terugkeerde. Het maakt het dan ook extra bijzonder om zelf een quiszhow bij te wonen!

SCHEVENINGEN IS DE LEUKSTE PLEK VOOR EEN QUIZSHOW!

Scheveningen staat niet alleen bekend om het populaire strand, ook vind je hier de allerleukste quizshows! De vragen in de quiz zijn verassend en zijn gevarieerd in verschillende unieke themaโ€™s. Zo is het voor iedere deelnemer mogelijk om een echte bijdrage te leveren aan de overwinning! Samen met jouw gezelschap kun je van tevoren het thema van de quiz bepalen. Vervolgens is het opdracht om te zoeken naar de juiste quizshow. Dit kan op internet, waar de keuze over het algemeen breed is. Je kan natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

DOE MEE AAN DE PUB QUIZ IN DEN HAAG!

In Den Haag en omstreken zijn er talloze quizshows die je een avond vol plezier geven! Gezellig met vrienden, familie of collegaโ€™s duiken jullie de stamkroeg in, waar jullie onder het genot van een biertje de leukste vragen beantwoorden. In Den Haag is men al wat langer bekend met het fenomeen pubquiz. Het cafรฉ wordt omgedoopt tot een ware quiz-studio. Regelmatig komen er vaste gasten, maar er zijn ook veel gasten die af en toe mee doen! Zo leer je ook nieuwe mensen kennen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Het heeft dan ook alle factoren om een gezellige avond te worden!

WAT IS EEN PUB QUIZ?

De oorsprong van de pubquiz komt vanuit Angelsaksische landen. In Nederland is de populariteit op een later moment overgenomen. Het wordt veelal georganiseerd op avonden dat het wat rustiger is in de cafรฉs. Dit is vaak op een doordeweekse avond, en wordt een keer in de maand georganiseerd. Waar een pubquiz, of pub night, normaal gesproken vaak in de avond plaatsvind, komt het in Den Haag ook weleens voor dat het op zondagmiddag wordt gehouden. In tegenstelling tot een pop quiz, komen er in een pub quiz verschillende themaโ€™s voorbij. De quizmaster introduceert de pubquiz, waarna jullie in teamverband de uitdaging aangaan om de meeste vragen te beantwoorden. Het team dat de meeste vragen goed beantwoord, wint. Denk jij dat je met jouw team de meeste vragen kunt beantwoorden? Dan raden we je aan om mee te doen aan een van de quizshows in Scheveningen!