N

Laagste prijsgarantie

N

Geld Terug Garantie

N

Gratis annuleren

Bubble Voetbal banner

Bubble Voetbal

vanaf

15

p.p
}

1.5 uur

ξ‚‹

5 - 100 personen



Heel Nederland

Offerte Aanvragen

N

Teambuilding

N

Hilarisch

N

Sportief en Actief

Snelle prijs indicatie



SCHEIDSRECHTER INBEGREPEN



GRATIS SLECHT WEER SCENARIO



COMPETITIEF & HILARISCH



ARRANGEMENTEN OP MAAT

Bubble Voetbal Organiseren

Ben je op zoek naar een uniek en sportief uitje met vrienden, familie of collega’s? Dan is Bubbel voetbal in Scheveningen een leuke activiteit om te doen. Met Bubble voetbal ben je verzekerd van een hilarische activiteit, die van je speciale gelegenheid een dag maakt om nooit te vergeten! Het is niet zomaar voetbal, het is namelijk de bedoeling om niet alleen de voetbal te raken, maar ook elkaar. Iedereen wordt in een zogeheten bubbel gehesen die je beschermt tegen botsingen en valpartijen. Het maakt het ook nog eens aantrekkelijker om tegen elkaar aan te botsen. Het doel? Probeer al voetballend de tegenstanders te ontwijken en ga samen met je team het gevecht aan om dit potje voetbal te winnen. Gooi de beuk erin, zodat je je frustratie eruit kan gooien! Bubble voetbal is een van de weinige activiteiten waarbij je je tegenstander juist fysiek weg mag stoten!

Bubble Voetbal

Voordat het voetballen kan beginnen, wordt iedereen in een opgeblazen bal gehesen. Deze bubbel is niet alleen je bescherming, het is ook een wapen om de tegenstander omver te stoten. Bubbel voetbal wordt ook wel bumper voetbal genoemd. Het maakt het uitdagend voor jou en je medespelers om elkaar goed te hinderen, hierdoor voelt elke gescoorde goal als een echte overwinning op zich! De regels zijn iets aangepast, maar het doel is nog altijd om zoveel mogelijk doelpunten te scoren en samen te winnen. Het is een zeer sportieve activiteit, omdat je naast het vele rennen ook je lachspieren gebruikt. De spelvorm waarin gespeeld wordt, varieert per groepsgrootte. Zo kan je met meerdere teams tegen elkaar strijden in toernooivorm, waarbij je op verschillende velden tegen elkaar speelt. Ga jij de uitdaging aan om, samen met je teamgenoten, zoveel mogelijk doelpunten te scoren en zo lang mogelijk overeind te blijven? Dan nodigen wij je uit voor een leuke dag bubbel voetbal!

Combinatie Met Powerkiten

Bij Powerkiten Scheveningen is het mogelijk om je uitje te verlengen door een andere activiteit met bubble voetbal te combineren. Denk bijvoorbeeld aan powerkiten. Powerkiten is een sportieve activiteit die goed kan worden gecombineerd om bubble voetbal. Op het strand van Scheveningen ervaar je dΓ© kracht van de wind, en kun je samen lekker uitwaaien aan de kust. Nog niet bekend met powerkiten? Geen probleem! Ons team aan instructeurs bieden je de nodige begeleiding om het powerkiten zo leuk en veilig mogelijk te maken. Ook leren ze je te gekke trucjes met de wind. Voor je het weet hang je in de lucht en maak je grote sprongen van wel 2 meter hoog!

 

Bij een grote groep kan je op deze manier zorgen voor een unieke dag met z’n allen. Het zorgt er meteen voor dat de hele dag staat volgepland met te gekke activiteiten.

Onderdelen Bubble Voetbal:

  • Aankomst Bubble Voetbal
  • Instructies + gelegenheid tot omkleden
  • Bubble Voetbal
  • Afsluiting van het programma

PRIJZEN BUBBLE VOETBAL

Vanaf 5 personen
22,50 p.p
Vanaf 10 personen
20,- p.p
Vanaf 25 personen
17,50 p.p
Vanaf 50 personen
15,- p.p

PRIJZEN POWERKITEN + BUBBLE VOETBAL

Groep vanaf 5 personen
37,50 p.p
Groep vanaf 10 personen
35,- p.p
Groep vanaf 25 personen
30,- p.p
Groep vanaf 50 personen
25,- p.p

Stel je eigen arrangement samen!

elStel een heel dagprogramma samen voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag. Van A tot Z uw gehele dag verzorgd.

Samen met u stellen we de perfecte invulling van jullie dag samen. Combineer bubbel voetbal met Powerkiten of een van onze andere activiteiten. Maak uw dag compleet met een lunch, diner of BBQ. Wilt u alleen aansluitend een drankje? Ook dit is natuurlijk mogelijk.

Voorbeeldprogramma

(De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

14:30
Ontvangst
14:45
Introductie
15:00
Start activiteit
16:00
Einde activiteit
Optioneel
16:15
Borreluurtje
17:15 Aanvang diner/BBQ

Onze werkwijze

Stap 1: Kies je activiteit

Activiteit

Stap 2: Kies je locatie

Locatie

Stap 3: Kies je horeca

Diner en drinken

GEGARANDEERD PLEK? BOEK VRIJBLIJVEND EEN OPTIE IN!

Saida Terung

4 oktober 2021



We hebben het echt naar ons zin gehad met bubbel voetbal en mn voetbal skills kwamen goed van pas.

Thijs Oudkamp

15 oktober 2021



We waren de Messi en Ronaldo van het strand vandaag. Alleen dan wel met een gigantische bubbel om je heen. Heel leuk verzonnen.

Annemarie Nelssen

2 november 2021



Bumper voetballen was echt next level!! Enthousiaste begeleider die alles heeft uitgelegd.

AFSLUITER BUBBLE VOETBAL

Het kan natuurlijk ook heel goed zo zijn dat je na een dag Bubbel voetbal uitgeput bent en graag even rustig aan doet. Het is dan ook fijn om even na te lachen en na te genieten onder het genot van een hapje en een drankje. Je kunt er bij ons dan ook voor kiezen om de leuke dag te verlengen met een diner- of drankarrangement. Zo kun je lekker uitrusten en samen de leukste momenten bespreken. Het is dan ook de perfecte afsluiter van een leuke dag!

STEL HET PROGRAMMA SAMEN

Je kunt zelf je programma samenstellen en dingen als een drank- of dinerarrangement gemakkelijk als extra activiteit toevoegen. Bubble voetbal kan worden uitgevoerd in Scheveningen en omstreken. Mocht je graag de activiteit op een andere locatie willen spelen, kan er worden overlegd om de mogelijkheden te bekijken. De dag kan worden begonnen met een welkomstdrankje, waarna een uitleg van het spel volgt en de teams worden gemaakt. Dan wordt iedereen in een bubbel gehesen en begint het toernooi. Na het toernooi, dat ongeveer 1,5 uur duurt, is het mogelijk om de dag af te sluiten met bijvoorbeeld een barbecue. Bespreek samen met Powerkiten Scheveningen hoe jij de dag voor je ziet, zodat je samen de perfecte dag beleeft!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE OPVRAGEN

Bij Powerkiten Scheveningen vraag je gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan. Dit kan telefonisch, maar ook via het formulier op onze website. Laat weten op welke dag je de activiteit wilt doen en met hoeveel personen je van plan bent te komen. Wij nemen vervolgens contact met je op om alles af te stemmen op jouw wens. Je weet dan meteen wat de mogelijkheden en de kosten zijn, zodat je achteraf niet voor verassingen komt te staan. Zo kan je deze hilarische, sportieve activiteit gaan reserveren en zorgen voor het perfecte uitje, die iedereen nog lang zal herinneren!