N

Laagste prijsgarantie

N

Geld Terug Garantie

N

Gratis annuleren

Robinson Crusoe banner

Be Robinson Crusoe

vanaf

15

p.p
}

2 uur

ξ‚‹

8 - 500 personen



Heel Nederland

Offerte Aanvragen

N

Competitief & Hilarisch

N

Sportieve activiteiten

N

Actie & Adrenaline

Snelle prijs indicatie



GRATIS PRIJSBEKER



GRATIS SLECHT WEER SCENARIO



TEAMBUILDING



TROPISCHE AANKLEDING

Robinson Crusoe Scheveningen / Den Haag

Op zoek naar een teambuilding-uitje waarbij jullie met twee teams de strijd aan gaan om de titel? Dan is Robinson Crusoe de ideale oplossing! Met Robinson Crusoe in Scheveningen ga je bloedstollende en uitdagende proeven doen op het strand van Scheveningen. Alles draait hier om overlevingsdrang, creativiteit, uitdaging en teambuilding bij deze experience. Durven jullie de uitdaging aan? Je kunt je online aanmelden om samen met familie, vrienden, teamgenoten of collega’s de strijd aan te gaan!

Verschillende proeven Robinson Crusoe events

Spanning en sensatie. Daar draait het bij Robinson Crusoe om! Plezier staat hier garant. Het is belangrijk om een brede basis te hebben, zodat je de uitdaging goed aan kunt gaan. Zo wordt er een combinatie van durf, creativiteit, geluk, uithoudingsvermogen en behendigheid van je gevraagd om de verschillende teambuildings activiteiten te winnen. Ook wordt er gevraagd om een ijzersterke samenwerking tussen jou en je teamgenoten. Teamwork is dus essentieel. Binnen de teams kiezen jullie 1 geschikt persoon die de leiding zal nemen bij de verschillende proeven. Misschien ben jij wel de ware leider van de survival games! Het mooie aan Robinson Crusoe events is om ervoor te zorgen dat er altijd proeven zijn waarin verschillende mensen kunnen uitblinken. De variatie aan uitdagingen maakt dit teamuitje een onvergetelijke dag waar nog lang over na zal worden gepraat. Na een dag vol proeven is jullie teamgeest onderling sterker dan ooit!

Onderdelen Robinson Crusoe:

  • Teamvlag maken
  • Liaantrekken
  • Reuze katapult maken
  • Jenga XL
  • Bamboe toren bouwen of waterrace
  • Memory games en breinbrekers
  • Primitief vuur maken in combinatie met Hindernisbaan
  • Prijsuitreiking met een beker

PRIJZEN

Vanaf 8 personen
20,- p.p
Vanaf 25 personen
17,50 p.p
Vanaf 50 personen
15,- p.p

Aanbiedingen

Robinson + BBQ + 3 Consumptiebonnen
50,- p.p
Robinson + BBQ + Drankarrangement + 2 Consumpties
60,- p.p

Stel je eigen arrangement samen!

Stel een heel dagprogramma samen voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag. Van A tot Z uw gehele dag verzorgd.

Samen met u stellen we de hele invulling van jullie dag samen. Combineer de Robinson Games met Powerkiten of een van onze andere leuke activiteiten. Maak uw dag compleet met een lunch, diner of BBQ. Wilt u alleen aansluitend een drankje? Ook dit is natuurlijk mogelijk.

Voorbeeldprogramma

(De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

13:30
Ontvangst
13:45
Introductie
14:00
Start activiteit
16:00
Einde activiteit
Optioneel
16:15
Borreluurtje
17:15 Aanvang diner/BBQ

Onze werkwijze

Stap 1: Kies je activiteit

Robinson Games

Stap 2: Kies je locatie

Scheveningen

Stap 3: Kies je horeca

Diner en drinken

GEGARANDEERD PLEK? BOEK VRIJBLIJVEND EEN OPTIE IN!

Katie de Gus

11 juli 2021



Robinsonnen was echt heel gaaf! We hebben de groep in 2 gesplitst en de verliezers mochten het drankje betalen haha.

 

Lisanne Kooi

28 juli 2021



Wij hebben de allerbeste katapult van het jaar gemaakt. Wat we afschoten ging heeel het strand over & de lunch was goed geregeld.

Mohammed Moki

2 september 2021



De spanning was echt om te snijden en ik zat er helemaal in! Ik wou graag winnen van mijn broer maar helaas. Ik vond het superrrr!

ROBINSON CRUSOE SCHEVENINGEN: UNIEKE ERVARING

Op zoek naar een teambuilding-uitje waarbij jullie met twee teams de strijd aan gaan om de titel? Dan is Robinson Crusoe de ideale oplossing! Met Robinson Crusoe in Scheveningen ga je bloedstollende en uitdagende proeven doen op het strand van Scheveningen. Alles draait hier om overlevingsdrang, creativiteit, uitdaging en teambuilding bij deze experience. De experience is vernoemd naar het fictieve persoon Robin Crusoe, die na een schipbreuk strand op een onbewoond eiland en daar moet proberen te overleven. In absolute eenzaamheid leefde hij zo’n 4 jaar op dit eiland. Gelukkig voor jullie is deze Robinson Crusoe experience er een die je samen kunt doen!

EEN IDEAAL SPEL VOOR TEAMBUILDING

De Robinson Crusoe experience in Scheveningen is geschikt voor allerlei doeleinden. Een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of teamuitje? Deze experience zorgt ervoor dat jullie ban d onderling beter is als ooit tevoren! Dit spel vraagt niet alleen om de nodige creativiteit, er wordt ook veel gevraagd van jullie uithoudingsvermogen, behendigheid en de samenwerking. Logisch nadenken is nodig om samen sneller te zijn dan de tegenstander. De Robinson Crusoe experience is dan ook het ideale teambuilding-uitje voor jou en je vrienden, familie of collega’s. Je moet zelf goed presteren, zodat je je team niet in de steek laat! De echte leiders staan tijdens de uitdagingen op. Het is op deze manier niet alleen uitdagend en leuk, maar ook zeer leerzaam. Na deze bloedstollende dag is er de mogelijkheid om samen na te kletsen over de ervaringen die zijn opgedaan.

HET SAMENGESTELDE PROGRAMMA VAN ROBINSON CRUSOE SCHEVENINGEN

Er wordt van tevoren een programma voor jullie opgesteld, op de eerder benoemde datum en tijd. Bij Robinson Crusoe zijn er 6 spelronder die iedere ongeveer 15 minuten in beslag nemen. Tussendoor is er voldoende tijd om te pauzeren. Aan het team dat de meeste spellen heeft gewonnen wordt naderhand een prijs uitgereikt. Dit alles maakt Robinson Crusoe een ideale activiteit voor een leuk uitje. Combineren met andere activiteit kan ook! Zo kun je ervoor kiezen om naast Robinson Crusoe, ook te gaan powerkiten. Powerkiten is een sportieve activiteit die goed kan worden gecombineerd om Robinson Crusoe. Op het strand van Scheveningen ervaar je dΓ© kracht van de wind, en kun je samen lekker uitwaaien aan de kust. Voor je het weet hang je in de lucht en maak je grote sprongen van wel 2 meter hoog! Op deze manier heb je een dag vol met unieke activiteiten waar je na jaren afloop nog met plezier aan terug kunt denken!

ZO WERKT ROBINSON CRUSOE SCHEVENINGEN

Jullie groep wordt verdeeld in twee teams, die tegen elkaar zullen gaan strijden aan de hand van uitdagende proeven. Eerst ontwerpen jullie ieder een eigen vlag, waarna het de beurt is om de proeven te gaan uitvoeren. Denk aan liaantrekken, het maken van een katapult, Jenga en het bouwen van een bamboetoren. Het team dat de meeste proeven wint, mag zich de winnaar van Robinson Crusoe noemen. Na de experience krijgen zij een prijsuitreiking, waarna het mogelijk is om lekker af te sluiten met een borreluurtje of een BBQ.