N

Laagste prijsgarantie

N

Geld Terug Garantie

N

Gratis annuleren

Cocktail Workshop Banner

Cocktail Workshop

vanaf

25

p.p
}

2 uur

5 - 100 personen

Heel Nederland

Offerte Aanvragen

N

Populaire cocktails

N

Creatieve Workshops

N

Alcohol vrij mogelijk

Snelle prijs indicatie

ALCOHOL VRIJ MOGELIJK

MIX JE EIGEN DRANKJES

3 ZOMERSE COCKTAILS

DE LEKKERSTE MOJITO MAAK JE ZO

Cocktail Workshop Scheveningen

Het leukste uitje op het strand van Scheveningen!

Tijdens deze Cocktail Workshop in Scheveningen leer je samen de lekkerste cocktails te maken en zie je hoe een echte pro dit doet. Waan je een heuse bartender door de uitdaging aan te gaan wie de lekkerste cocktail maakt.

De Workshop Cocktail Shaken Scheveningen

Allereerst word je welkom geheten op het Scheveningse strand, waar jullie bijeen komen voor de cocktailworkshop. Een echte cocktail expert neemt jullie mee in zijn passie en zal je de kneepjes van het vak leren. Zo maken jullie samen de lekkerste drankjes. Hij leert je, tijdens deze workshop, de basis technieken voor het shaken en stirren van jouw favoriete cocktail. Ook deelt hij leuke side-information over het ontstaan van de eerste cocktail en de filosofie hierachter. Na deze dag ben jij een echte kenner op het gebied van cocktails.

Cocktails Maken Scheveningen

Je hoeft echt geen professionele bartender te zijn om tijdens de workshop al die lekkere drankjes te mixen. Wij geven je de kans om een kijkje te nemen vanaf de andere kant van de bar, samen met een echte cocktail expert die u alles zal leren over het bereiden van de beste cocktail. Een ideale activiteit voor vrijgezellenfeesten, of een gezellig personeelsuitje. In twee uur tijd komen jullie er samen achter hoe je voortaan thuis de lekkerste cocktails kunt maken. Een unieke beleving voor jou, je collega’s of je vrienden!

Cocktail Workshop Scheveningen

Benieuwd naar het verhaal achter de eerste cocktail? Kom dan ook naar de cocktail workshop in de kustplaats Scheveningen! Heb je altijd al willen weten hoe een cocktail gemaakt wordt? Hoelang je moet shaken en stirren? En hoe je deze vervolgens serveert? Dan is deze workshop absoluut de moeite waard. Aanmelden kan met een kleine of grote groep! Het is uitermate geschikt voor speciale gelegenheden als bedrijfsuitjes of een vrijgezellenfeest. Je krijgt inzicht in de smaken van de populairste cocktails. Je mag je na een workshop cocktails maken dan ook een heuse kenner noemen!

Onderdelen Cocktail Workshop:

  • Aankomst Cocktail Workshop
  • Instructies
  • Cocktail Workshop
  • Afsluiting van het programma

PRIJZEN COCKTAIL WORKSHOP

Vanaf 5 personen
35,- p.p
Vanaf 10 personen
30,- p.p
Vanaf 25 personen
25,- p.p

PRIJZEN POWERKITEN + COCKTAIL WORKSHOP

Groep vanaf 5 personen
50,- p.p
Groep vanaf 10 personen
45,- p.p
Groep vanaf 25 personen
40,- p.p
Groep vanaf 50 personen
35,- p.p

Stel je eigen arrangement samen!

Stel een heel dagprogramma samen voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag. Van A tot Z uw gehele dag verzorgd.

Samen met u stellen we de perfecte invulling van jullie dag samen. Combineer de cocktail workshop met Powerkiten of een van onze andere activiteiten. Maak uw dag compleet met een lunch, diner of BBQ. Wilt u alleen aansluitend een drankje? Ook dit is natuurlijk mogelijk.

Voorbeeldprogramma

(De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

13:30
Ontvangst
13:45
Introductie
14:00
Start activiteit
16:00
Einde activiteit
Optioneel
16:15
Borreluurtje
17:15 Aanvang diner/BBQ

Onze werkwijze

Stap 1: Kies je activiteit

Cocktail Workshop

Stap 2: Kies je locatie

Scheveningen

Stap 3: Kies je horeca

Diner en drinken

GEGARANDEERD PLEK? BOEK VRIJBLIJVEND EEN OPTIE IN!

Meerte de bruijn

16 juni 2021

Zalige drankjes gemaakt & Gezellig contact met de host! Wij zijn erg benieuwd naar andere activiteitjes.

Mohammed Shitarou

22 juni 2021

Het zit erg goed in elkaar. Aangezien ik zelf in een bar werk was ik een beetje sceptisch over de cocktailworkshops. Ik kan toch zeggen dat ik met een glimlach weer weg ben gegaan. Mijn favoriete was de Mojito en sex on the beach!

Chris van Leunen

7 juli 2021

Super! Zelfs een paar extra drankjes mogen drinken dan afgesproken. Heel fijn en vooral lekkerr!!!! Bedankt.

WAT GA JE DOEN TIJDENS DE COCKTAIL WORKSHOP?

Je wordt tijdens de twee uur durende workshop bij de hand genomen door een echte kenner en liefhebber van cocktails. Je leert de basistechnieken van het shaken en stirren om de lekkerste smaken met elkaar te combineren. Alle informatie krijg je van de expert, zodat je samen met je vrienden of collega’s de strijd aan kan gaan wie de lekkerste cocktail maakt. Zo weet je op een later moment hoe je thuis ook heerlijke cocktails kunt maken. Een overheerlijk samenzijn, waar nog lang over nagepraat zal worden.

BEKENDE COCKTAILS

Benieuwd naar de perfecte samenstelling van de Mojito, de Espresso Martini of de welbekende Piña colada? Door deze workshop leer jij als geen ander hoe je voortaan de lekkerste cocktails kunt maken. Het is natuurlijk altijd mogelijk om je eigen samengestelde cocktails te maken. Wie weet zijn deze zelfs wel lekkerder dan de echter klassiekers!

INGREDIËNTEN VAN EEN COCKTAIL

Wist je dat een cocktail minimaal drie ingrediënten moet bevatten? Hiervan moeten er twee van de drie ingrediënten drinkbaar zijn. Als je minder ingrediënten gebruikt wordt het een mix genoemd. Aan een officiële cocktail wordt natuurlijk alcohol toegevoegd. Liever een alcoholvrije variant? Dan heb je met de mocktail de allerlekkerste oplossing! De mengsels zijn te herkennen aan een mooie samenstelling aan prachtige kleuren, die in aparte glazen worden geschonken. De cocktail onderscheidt zich dus ook op nogal wat punten van andere alcoholische dranken. De cocktail expert neemt je mee in zijn verhaal en laat je kennismaken met alle ins en outs. Plezier en een smakelijke ervaring zijn gegarandeerd!

VERVOLG WORKSHOP

Naast dat je natuurlijk zelf aan de slag mag met het maken van de heerlijkste mengelingen, krijg je ook extra achtergrondinformatie van een echte cocktail kenner. Zo kom je te weten wanneer de eerste cocktail is geshaket en hoelang deze al gedronken wordt! Dat dit drankje een mix is aan smaken met onder andere alcohol is bekend, maar weet jij welke filosofie erachter schuilt? En welke cocktail het allereerst werd gemaakt? Laat je dan informeren en neem plaats aan de andere kant van de bar. En als je toch bezig bent, zijn wij benieuwd welke twee cocktails jij het lekkerste vond! Vraag vrijblijvend een offerte aan of laat je informeren.