powerkiten scheveningen


Powerkiten, ook wel vliegeren genoemd, is op dit moment één van de meest populaire workshops op het strand van Scheveningen. Powerkiten is geschikt voor zowel jong als oud, sportief of iets minder sportief.


Er wordt gebruik gemaakt van het nieuwste materiaal: matrasvliegers, nasa wings en stormvliegers. De vliegers zijn zeker niet meer zoals ze vroeger waren. Hard rennen en hopen dat hij de lucht in gaat, is er tegenwoordig niet meer bij. Wij vliegeren met  bestuurbare 2, 3 of 4 lijnsvliegers. Doordat er meerdere lijnen worden gebruikt, is de vlieger zeer wendbaar en goed te besturen. Iedere beweging die u met een vlieger maakt, geeft een reactie. Hierbij geldt des te meer u stuurt en des te groter de vlieger, des te meer actie!

Om goed te kunnen vliegeren hebben we wind nodig tussen de 2 en 6 bft. Afhankelijk van deze wind en de samenstelling van uw groep kiezen we het materiaal voor uw dag.

U staat nooit alleen aan een vlieger, er zijn altijd een collega in de buurt, die u op de grond houdt of die u op weg helpt als de vlieger neerstort. Door elkaar te helpen, is de vlieger weer snel in de lucht en heeft u zelf even pauze om de armen te ontzien. 

Kortom powerkiten Scheveningen, is een super leuke workshop en is heel geschikt als onderdeel van een vrijgezellenuitje, afdelingsuitje of bedrijfsuitje Scheveningen!

                                  

laatste recensie

 
Bedrijfsuitje bezocht door Veronique Jongsma op 13 mei 2014 met 18 personen

Wat een supergave activiteit, dat powerkiten! Niet gedacht dat je zoveel plezier met zo'n vlieger kan hebben en wat een kracht staat erop! We hadden ook wel heel erg mazzel met het weer. Een lekker zonnetje en stevige wind, fris maar wel heerlijk. Iedereen heeft het erg naar z'n zin gehad en kwam ook met een kleurtje het strand af. Lekker nageborreld bij het strandpaviljoen, wij hebben een hele leuke middag gehad!

meer reacties...

boostevents.nl// bedrijfsuitje-scheveningen// bedrijfsuitje-gps// powerkiten groepen